dimarts, 13 de març del 2012

La colla de les mofetes

22 comentaris:

  1. Hola, sóc la Nadine Gutiérrez de 1r A de l'INS Castellet. M'he llegit el llibre i ha estat molt bé, va ser bastant emocionant. Em va agradar la part en que en Miquel dibuixa la tassa romana, per que a mi m'agrada dibuixar. La visita de la Núria Pradas va ser divertida. No ens esperàvem que la Núria Pradas hagués escrit tants llibres en tan sols 18 anys. M'ha agradat molt la visita de la Núria Pradas i el llibre.

    ResponElimina
  2. Em va agradar per que era tot bastant combinat, encara que jo no vaig assistir perquè estava a teatre, em sembla que és una molt bona persona la Núria Prades!
    Jo m'identifico amb la Valèria ja que és l'única nena, però sembla una mica "friki" posar Pere al quadrat... i tots aquests noms rars.:S
    Anna Gómez Vila
    IES CASTELLET 1rA

    ResponElimina
  3. Es un llibre molt divertit i m'ha agradat molt. Es un llibre per passar l'estona que val la pena llegir, jo el recomano a tot noi i noia que li agradi llegir llibres de aventures, en aquest que va de robatoris , amor i amics penso que l'agradaria molt a nens de 11 a 13 anys.
    Al principi del llibre explica com el primer dia d'institut tots son una mica perduts, igual que amb va passar a mi el primer dia d'institut.


    1r ESO A
    Ainhoa H.

    ResponElimina
  4. Ami m'ha agradat,però l'he trobat una mica infantil per la nostra edat. Però ha estat bé per les coses que han passat perquè a qualsevol ens pot passar.

    INS.

    ResponElimina
  5. Ioan Andrei Basca IES Castellet
    M'ha agradat el llibre perquè quan els de la colla de les mofetes van anar de colónies la van liar.
    M'agradaria viure aquesta experiència

    ResponElimina
  6. Soc el Yeray de l'institut INS Castellet m'ha agradat molt el teu llibre perquè es molt interessant i s'assemblen als alumnes de la nostre escola.

    ResponElimina
  7. Nerea Rodríguez Rivero
    Hola, sóc la Nerea,la visita de la Núria Pradas em va agradar, l'hora sem va passar ràpid, es nota que la Núria té experiència amb els llibres, els seus últims treballs em semblen molt interressants, molt bé Núria!

    ResponElimina
  8. Em dic Ainhoa i soc de l'institut. La veritat es que el llibre de la colla de les mofetes m'ha agradat bastant.Es un llibre força real,quan passes de primaria cap a l'institut com no coneixes res sempre vas perdut cap a dalt i abaix.El tema que també m'ha agradat força es el del Mohamed.Si ja es dur començar una nova etapa sense coneixer a ningú encara ho es mes si vens d'un altre país.La gent es molt dolenta i hi ha molta que discrimina als altres per el simple fet de tenir un altre color de pell o una altra forma dels ulls.. en fi que ell encara va tenir sort de trobar una bona colla que l'acollis i l'acceptes.La veritat es que no m'he sentit identificada amb cap personatge però si que he identificat a companys i professors amb els del llibre.Es evident que la Nuria Prades li agrada molt escriure i te un gran talent per fer-ho, i a sobre hi escriu coses reals, s'inventa l'historia però molts fets d'ella son reals.La veritat es que m'ha agradat bastant aquest llibre estic ansiosa perquè surti el seu seguen llibre!:)

    ResponElimina
  9. Hola, aquest llibre m'ha agradat la part del final i al principi perquè anaven perduts per l'institut i es molt divertit perquè al final resolen el misteri de la tassa romana.

    ResponElimina
  10. Sóc la Cristina Peñarrubia de 1rB, aquest llibre m'ha semblat molt divertit al principi, però el final no m'ha agradat gaire.
    L' autora Nuria, em va semblar molt simpatica.

    ResponElimina
  11. Hola, soc de l'institut castellet, tinc 12 anys, i vaig a 1r. He llegit el llibre de les mofetes, i m'ha agradat bastant, ha sigut un llibre que ha fet que em posi a la pell dels protagonistes, però en especial en la Valeria, també me sentit una mica com el Miquel, perquè sempre dibuixo a classe, i la professora de català avegades m'enxapa dibuixos. La visita de l'autora ha sigut molt entretenida, he pogut coneixer com es la Nuria, es molt simpatica, i m'ho vaig passar molt bé llegint el llibre i amb la autora Nuria Pradas. Salutacions a tothom Judith.

    ResponElimina
  12. Soc del institut castellet m'ha agradat molt aquest llibre perquè estat molt bé.
    m'han agradat el personatges perquè i n'hi ha que semblen alguns professors del nostre institut.

    ResponElimina
  13. Hola sóc el Pau de l'Ies castellet. M'ha agradat molt el llibre perquè a mi m'agraden tots els llibres d'aventura i de misteri.

    ResponElimina
  14. El tros que més ens ha agradat ha sigut quan un noi de 3r d'ESO li diu al Mohamed:
    - Què, moro,on has deixat aparcat el camell?
    I després el Mohamed li contesta:
    - Sí, al desert anem amb camell, però aquí és ple de burros.

    Ens ha semblat molt graciós i divertit aquest personatge però el nostre personatge preferit és la Valèria perquè creiem que és una noia intel·ligent i ens ha cridat l'atenció perquè és l'única noia de la colla de les mofetes.

    Carla i Montse.
    Jaume Balmes 6è.

    ResponElimina
  15. Ens ha agradat molt, perquè és un conte d'investigació, en que els protagonistes són un grup que ens recorda a nosaltres. Els capítols que ens ha agradat més són :
    el capitol que es forma la colla de les mofetes,que va ser creada per el profesor d'educacio fisica "powerman".
    Iun altre capitol que ens va agradar molt,va ser quan la colla de les mofetes es van escapar de l' habitació per anar a buscar la tassa romana.
    També ens han agradat molt els sobrenoms d' alguns personatges:
    ``Powerman''
    ''Culleretes''
    ''Pere el quadrat''
    ''Rosa d'Abril''.
    El recomanem perquè el llegiu, no us enpanadireu!

    Nom: Carles Trullas i Samuel Gil.
    Curs:6è
    Escola: CEIP JAUME BALMES

    ResponElimina
  16. Aquest llibre, ha sigut un dels millors que hem llegit a la nostra classe. Ens ha agradat perquè entre el grup es mostra: amor,convivència i aventura. Els aspectes més entretinguts són:l'humor i el caràcter de tots els personatges. És un llibre molt humorístic. El recomanem perquè paassareu amb ell una bona estona.

    Escola Jaume Balmes/Andrea B i Clàudia H

    ResponElimina
  17. El llibre té molts aspectes de misteri, aventura i amor... Una de les coses que més ens ha agradat ha sigut de misteri, com per exemple quan intenten trobar la verdadera tassa romana.
    El llibre conté vàries frases que et feien passar una bona estona, tot i que algunes de les frases eren una mica complicades, però finalment les vam poder entendre.
    Una part molt divertida del llibre és quan t'expliquen quin sobrenom té cada mestre.
    En devinitiva, aquest llibre és molt divertit i et fa passar moltes bones estones.

    ENS HA AGRADAT MOLT!

    NOM:Paula Gutiérrez i Jennifer Huanqui.
    CURS: 6è
    ESCOLA: CEIP JAUME BALMES.

    ResponElimina
  18. Al principi és avorrida, però hi ha personatges que fan la història divertida,misteriosa i interessant.
    Entre altres coses questa història és divertida pels comentaris que fan dels seus professors, "La Rosa d'Abril"
    i "El Pere al Quadrat"
    Tambè ens agrada perquè viuen moltes aventures en les excavacions arqueologiques i aixó la fa interessant, intrigant i misteriosa.
    us ho recomano.

    ResponElimina
  19. A nosaltres ens ha agradat molt aquest llibre, perquè és divertit i entretingut, ens fa sentir les mateixes sensacions que senten els personatges del llibre, com per exemple: intriga, diversió... Els personatges que més ens va agradar va ser la Valèria, perquè al principi era una mica creguda però al final va demostrar ser una amiga de veritat. També ens va fer molt riure els sobrenoms que els hi posaven als professors com per exemple: Rosa d'Abril, que es la professora de català, Power-Man, el professor de E.F o Pere al quadrat, el tutor de la classe.

    Nom: Georgina i Núria
    Escola: Jaume Balmes

    ResponElimina
  20. Aquest llibre està molt bé ja que ens explica la història d'uns nens que comencen una nova etapa, la ESO. Això fa que els lectors es puguin identificar amb els protagonistes, sobretot amb el Mohamed que per ser d'una altre religió l'insulten. És un llibre interessant.
    Clara, 1rA de l'Institut.

    ResponElimina
  21. Hola sóc el Ferran Obradors de 1r D i no m'agradat molt però es el que hi ha si es té de llegir me'l llegeixo.

    ResponElimina
  22. Hola sóc una alumna de l'institut IES Castellet de Sant Vicenç de Castellet de 1r eso D i aquest llibre ha sigut divertit i bastant interessant encara que podria haver hagut estat més argumentats els personatges i molts més graciosos.
    Així la història seria molt més divertida.

    ResponElimina

No t'oblidis de signar la teva aportació si vols que es publiqui. Posa-hi el teu nom, curs i escola.