dimecres, 17 de desembre de 2014

Bones recomanacions lectores per regalar aquestes Festes


Un bon llibre és un bon regal, també per Nadal! Si penseu així, i per facilitar-vos la tria, cada any us fem arribar les guies de lectura del nostre Pla lector. Enguany, ho fem per mitjà del nostre bloc.

Us oferim, per una banda, l'enllaç a les guies CLER (Club de lectures recomanables) que contenen una bona selecció de lectures per a tothom: nens, adolescents, famílies, educadors... i que les han elaborat els bibliotecaris i bibliotecàries de les comarques gironines. Consulteu-les tot clicant la portada de dalt, obra de la il.lustradora Cristina Losantos.

I per l'altra,  la guia elaborada pel Servei de Biblioteques del Departament de Cultura: ...i els llibres que desitjo són... lectures infantils i juvenils per al Nadal de 2014 recomanades per bibliotecaris i llibreters. No deixeu de consultar-la clicant la imatge de sota:

http://biblioteques.gencat.cat/web/.content/tematic/article/suport_biblioteques/eines_treball/bibliografies/bibliografies_tematiques/Bibliografies/Lectures-de-Nadal-2014.pdf
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

No t'oblidis de signar la teva aportació si vols que es publiqui. Posa-hi el teu nom, curs i escola.